Distriktssköterska/SjuksköterskaÄr du intresserad och vill arbeta som distriktssköterska/sjuksköterska i kommunala hälso- och sjukvården i Värnamo med placering Värnamo tätort.

Då är du välkommen att söka tjänsten till sektion Vård och Rehab, Omsorgsförvaltningen Värnamo kommun.

 

Arbetet innebär att du tillsammans med kollegor ansvarar för den kommunala

hälso- och sjukvården för hemsjukvårdspatienter i ordinärt boende, särskilt boende samt gruppbostäder. Du har ett eget patientansvar i ett avgränsat geografiskt område. Andra uppgifter som ingår är att ge råd och stöd till patienter, anhöriga och till andra personalkategorier utifrån ditt uppdrag.

Arbetet innefattar planerade och tillfälliga sjukvårdsinsatser. Vi arbetar i team, med patienten/brukaren i fokus, där sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut och undersköterska ingår.

 

Kompetens och erfarenhet
För dig är det en självklarhet att sätta behov och intresse hos dem vi är till för i centrum. Som person är du stabil och flexibel samt har förmåga att skapa ett positivt klimat och förmedla trygghet. Du är lyhörd och empatisk samt har lätt för att samverka. Du ska ha lätt för att arbeta självständigt och kunna planera och organisera ditt arbete.

 

Att ta ett aktivt ansvar för att utveckla verksamheten ser vi som en naturlig del i ditt arbete liksom att du ska kunna sätta in ditt arbete i ett större sammanhang och medverka till trivsel och yrkesstolthet.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser gärna manliga sökanden.

 

Krav

Legitimerad sjuksköterska, specialistutbildning såsom distriktssköterska är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort, samt vana att köra bil är ett krav.

Mycket goda kunskaper i svenskt tal och skrift.

 

Anställningsform

Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad
Heltid

 

Tillträdesdag
Snarast

 

Upplysningar

Områdeschef Marie Josefsson-Orre tel 0370-37 75 77
Områdeschef Sophie Milde tel 0370- 37 75 87

Facklig företrädare Vårdförbundet: söks via växeln tel 0370-37 70 00

 

 

Ansökan

Sista ansökningsdag 2017-08-13

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

 

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst