Arbetsterapeut

till Omsorgsförvaltningen Värnamo kommun, Sektion Vård och Rehab

 

Vi söker arbetsterapeuter till den kommunala hemsjukvården/hemrehabiliteringen. Vårt arbetslag präglas av en positiv inställning, där vi ser möjligheter framför hinder och vi försöker hela tiden förbättra verksamheten. Som anställd får du ta del av de utbildningar och kurser som anses värdefulla för att kunna utföra det dagliga arbetet samt för att vidareutvecklas. Utifrån arbetsterapeutens kompetensområde ansvarar du för bedömning av aktivitetsförmåga hos den enskilde patienten i dennes hemmiljö som innefattar både särskilt boende samt ordinärt boende. Du initierar åtgärder och anpassningar som utvecklar, rehabiliterar och bibehåller aktivitetsförmåga. Arbetet innebär också att ge handledning och stöd till enskild patient, närstående och personal i ett rehabiliterande förhållningssätt för att upprätthålla hälsa. Vi arbetar i nära team tillsammans med fysioterapeut, men även med andra professioner som ingår i målgruppens nätverk. Arbetet ger mycket frihet under ansvar, vilket underlättas av vårt flextidsavtal.

 

Kompetens och erfarenhet

Legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet från kommunal äldre- och handikappomsorg samt hemrehabilitering är en merit. God förmåga att arbeta såväl självständigt som i team samt kunna sätta in ditt arbete i ett större sammanhang.

 

Som person är du stabil, flexibel och driven samt har förmåga att skapa ett positivt klimat och förmedla trygghet. Du är lyhörd och empatisk samt har lätt för att samverka.

 

Att sätta behov och intresse hos de vi är till för i centrum och ta ett aktivt ansvar för att utveckla verksamheten ser vi som en självklar del i ditt arbete. Samverka över gränser, ta tillvara varandras kompetenser samt respektera varandras åsikter, roller och funktioner och verka för att alla ska uppleva arbetsglädje är ett krav.

 

Körkort med manuell växellåda är ett krav.

 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser gärna manliga sökanden.

 

Anställningsform

En eventuellt två tills vidare tjänster

 

Sysselsättningsgrad

Heltid (önskas annan tjänstgöringsgrad är det en möjlighet)

 

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Upplysningar

Områdeschef Haris Sibonjic, tfn 0370-37 75 21

Sektionschef Kerstin Berggren, tfn 0370-37 74 55

Facklig företrädare för Sveriges arbetsterapeuter, Sofie Karlsson, tfn 0370-37 79 71

 

Ansökan

Sista ansökningsdag 180802

Urval sker löpande under rekryteringstiden

 

 

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning


 


 


Visa annons som pdf