Utvecklingsstrateg Finnvedens gymnasium

 

Vill du ha ett spännande och utvecklande uppdrag? Vi söker en Utvecklingsstrateg som tillsammans med ledning och personal vill utveckla Finnvedens gymnasium till regionens bästa gymnasium. Gymnasiet har fokus på elevernas utveckling och tror på elevernas förmåga och lärarnas kompetens. Våra ledarvärderingar är: ”vi tar ansvar”, alltid bättre”, ”engagerade ledare”, ”alla är viktiga” och "vi finns till för andra!'

Finnvedens gymnasium är ständigt i en spännande utvecklingsfas. Här välkomnar vi dig som vill arbeta på en kreativ och stödjande arbetsplats

Arbetsuppgifter

Inom ramen för Skolverkets satsning samverkan för bästa skolan förstärker vi ledningsgruppen. I uppdraget ingår att bidra till att utveckla organisationen, se över struktur, stötta och avlasta skolledningen samt vara samordnare med insatserna inom samverkan för Bästa skolan. Ledningsgruppen består av rektorer, verksamhetschef och administrativ chef. På gymnasiet studerar 1200 elever fördelade på 15 program och på skolan finns det ca 150 medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har erfarenhet av att arbeta med verksamhetsutveckling och verksamhetsstyrning och för uppdraget en relevant akademisk examen. Vi ser gärna att du har god kunskap om strukturer och arbetssätt inom gymnasieskolan samt erfarenhet av skolutvecklingsprocesser. För att lyckas i arbetet behöver du vara strukturerad, analytisk, tydlig och ha förmågan att omsätta idé till verklighet. Vidare är du lyhörd, en god kommunikatör och får andra att växa genom att stödja och utmana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet då detta är en tjänst som kräver engagemang, samarbetsförmåga och nytänkande.

Anställningsform
Projektanställning

Sysselsättningsgrad
100% under en tvåårsperiod

Tillträdesdag
2018-10-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar
Verksamhetschef Magnus Flink tfn 0370-37 73 38
magnus.l.flink@edu.varnamo.se, Verksamhetschefen har semester men kan nås på mail. Läses en gång/vecka under juli månad.

Facklig företrädare: Skolledarna Johan Grahn tfn 0370-37 70 00 vxl,

Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55

Lärarnas Riksförbund Hans Olofsson tfn 073-844 08 70

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-08-05

Preliminära intervjutider är 13-17 augusti mellan kl. 13.00-17.00

BUF:2018:218

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst

 

 


Visa annons som pdf