Rektor Finnvedens gymnasium

 

Vill du ha ett spännande och utvecklande ledaruppdrag? Vi söker en rektor som tillsammans med personal vill utveckla Finnvedens gymnasium till regionens bästa gymnasium. Gymnasiet har fokus på elevernas utveckling och tror på elevernas förmåga och lärarnas kompetens. Våra ledarvärderingar är: ”vi tar ansvar”, alltid bättre”, ”engagerade ledare”, ”alla är viktiga” och "vi finns till för andra!'

Arbetsuppgifter

I uppdraget ansvarar du för sektorns elever, personal och resultat avseende systematiskt kvalitetsarbete, måluppfyllelse, utveckling och ekonomi. Du är en av sex rektorer i ledningsgruppen på gymnasiet och vuxenutbildningen. Entreprenörssektorn är en av fem rektorsområden som ingår i Finnvedens gymnasium. I sektorn ingår för närvarande Bygg & Anläggning-, Ekonomi-, Handel & Administrations- och Restaurang & Livsmedelsprogrammet. På gymnasiet studerar 1200 elever fördelade på 15 program och på skolan finns det ca 150 medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har pedagogisk utbildning, god kunskap om regelverk, strukturer och arbetssätt inom gymnasieskolan samt erfarenhet av skolutvecklingsprocesser. För att lyckas i arbetet som rektor behöver du vara tydlig, handlingskraftig och ha förmågan att omsätta idé till verklighet. Du arbetar systematiskt, strategiskt och målfokuserat. Vidare är du lyhörd, god kommunikatör och är en chef som får medarbetare att växa genom att stödja och utmana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet då detta är en tjänst som kräver engagemang, ansvarstagande och nytänkande.

Anställningsform
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad
100%

Tillträdesdag
2018-10-01 eller enligt överenskommelse.
Upplysningar
Verksamhetschef Magnus Flink tfn 0370-37 73 38
magnus.l.flink@edu.varnamo.se, Verksamhetschefen har semester men nås på mail som läses en gång/vecka under juli månad.

Facklig företrädare: Skolledarna Johan Grahn tfn 0370-37 70 00 vxl,

Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55,

Lärarnas Riksförbund Hans Olofsson tfn 073-844 08 70

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-08-05

Preliminära intervjutider är 13-17 augusti mellan kl. 13.00-17.00

BUF:2018:218

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst

 

 


Visa annons som pdf