Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Huvudlärare, 50 - 100 %

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov. Nu söker vi en ny medarbetare som ska arbeta med yrkeshögskoleutbildningen Integrationspedagog. Tjänsten är ny och kan variera i omfattning från 50 – 100%.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innehåller mycket kontakt med studenter, lärare/konsulter och arbetsgivare inom aktuell bransch. Som huvudlärare för den nämnda utbildningen ansvarar du för genomförandet och examinationen av kurserna Lärande i arbete och 2-4 andra kurser inom utbildningen. Du ansvarar också för att hålla i utbildningens ”röda tråd” samtidigt som du deltar i det övergripande planeringsarbetet av utbildningen. Ett annat viktigt ansvarsområde är anskaffning av och samverkan med partnerföretag inom den aktuella branschen.

Kompetens och erfarenhet

Då arbetet innebär mycket kontakt med både studenter och arbetsgivare, kräver det en mycket tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som huvudlärare för Integrationspedagog förväntas du ha stort intresse inom branschens utvecklingsfrågor.

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från branschen och relevant utbildning. Erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet är meriterande. Goda ledaregenskaper och ett pedagogiskt sinne är ett måste. Som person är du kreativ, ansvarsfull, positiv och drivs av utmaningar. Du är självständig, strategisk, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända! Du uppskattar det personliga mötet och har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Du drivs av att se andra utvecklas.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform

Visstidsanställning tom juni 2018 med eventuell möjlighet till förlängning.

Sysselsättningsgrad

Kan diskuteras, 50 - 100%

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Upplysningar

Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Olsson, verksamhetschef, 0370-37 78 77 eller eniko.f.olsson@varnamo.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2016-04-04

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst


 


Visa annons som pdf