Huvudlärare för Produktionsutveckling och Verktygsmakare

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov. Nu söker vi en ny medarbetare som ska arbeta med yrkeshögskoleutbildningarna: Produktionsutveckling och Verktygsmakare.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ansvara för genomförandet och examinationen av kurserna Lärande i arbete samt Examensarbete inom de aktuella utbildningarna, hålla i utbildningarnas ”röda tråd” samt delta i utbildningarnas övergripande planeringsarbete. Som huvudlärare kan du också ansvara för planering och genomförande av några i utbildningarna ingående kurser, vara bollplank åt konsulter som är delaktiga i utbildningarnas genomförande samt ansvara för anskaffning av och samverkan med partnerföretag inom den aktuella branschen.

Kompetens och erfarenhet

Då arbetet innebär mycket kontakt med både studenter och arbetsgivare kräver det en tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som huvudlärare förväntas du ha stort intresse inom branschens utvecklingsfrågor. Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från branschen och relevant utbildning. Du talar och skriver svenska flytande. Erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet är meriterande. Goda ledaregenskaper och ett pedagogiskt sinne är ett måste. Som person är du ansvarsfull, positiv och drivs av utmaningar. Du är självständig, strategisk, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända! Du uppskattar det personliga mötet och har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Du drivs av att se andra utvecklas. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform

Visstid, för läsåret 2018/2019

Sysselsättningsgrad

100 %

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Upplysningar

Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Cinna Adanko, utbildningsansvarig, 0370-37 79 62 eller carina.l.adanko@varnamo.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-05-13

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst


 


Visa annons som pdf