Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Utbildningsledare, 100%

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, högskolan och den offentliga sektorn utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för näringslivets och den offentliga sektorns behov. Nu söker vi en medarbetare som ska arbeta med några av våra programutbildningar.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innehåller en hel del administration, men också mycket kontakt med såväl studenter som lärare/konsulter. I arbetsuppgifterna ingår schemaläggning, tentamenshantering, arkivering, upphandling och övrig utbildningsadministration. Som utbildningsledare ansvarar man också för studeranderåd, lärarråd samt studenternas utvecklingsplanering. Även studeranderekrytering ingår i tjänsten.

Kompetens och erfarenhet

Då arbetet innebär mycket kontakt med både studenter och personal, kräver det en tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som utbildningsledare är du spindeln i nätet och förväntas vara stresstålig. Vi söker dig som har erfarenhet från administrativt arbete och en relevant utbildning. God datorvana är en förutsättning samt förmåga till tydlig kommunikation i tal och skrift både på svenska och engelska. Erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet är meriterande. Som person är du strukturerad, noggrann och självständig samtidigt som du har hög flexibilitet och en god servicekänsla.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Upplysningar

Kontaktperson är Cinna Adanko, utbildningsansvarig, 0370-37 79 62 eller carina.l.adanko@varnamo.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-06-30.

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst


 


Visa annons som pdf