Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Marknadskommunikatör, 100%

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, högskolan och den offentliga sektorn utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för näringslivets och den offentliga sektorns behov. Nu söker vi en medarbetare som ska arbeta med marknadsföring och kommunikation.

Arbetsuppgifter

Som marknadskommunikatör kommer du att arbeta med både strategiska och operativa arbetsuppgifter. Du kommer att ansvara för områden som målgruppsanalys, val av kommunikationskanaler, utveckling av marknadsplan och kommunikationsstrategier. Operativt förväntas du bland annat producera marknadsmaterial, skriva texter för webben, arbeta med ambassadörer, SEO, content marketing och sociala medier.

Kompetens och erfarenhet

Du har kunskap att producera och kommunicera innehåll som målgruppen tycker är intressant utifrån gruppens behov och som levererar ett värde. Vi vill att du har erfarenhet av att professionellt hantera sociala medier, webbsidor och andra digitala kanaler. Du förväntas ha en relevant högskoleutbildning och viss arbetslivserfarenhet inom relevanta områden. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med sökmotoroptimering, arbeta med PR samt vana att hantera publiceringsverktyg som tex Mynewsdesk. Vi söker en driven, initiativtagande person med problemlösande attityd. Du är bra på att planera, strukturera och samarbeta. Du har förmåga att se helhetsbilden och därefter prioritera dina arbetsuppgifter rätt. Som person är du resultatinriktad och får saker att hända! Du har förmåga att analysera och dra slutsatser med en bra blick för det visuella. Du är också duktig på att skriva texter på ett enkelt och professionellt sätt. Du arbetar effektivt, strävar efter ständiga förbättringar och når resultat med kvalitet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Upplysningar

Kontaktperson är Enikö Olsson, verksamhetschef, 0370-37 78 77 eller eniko.f.olsson@varnamo.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-06-07

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst


 


Visa annons som pdf