Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Ekonomi- och marknadsassistent

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov. Campus Värnamo inrättar en ny kombinationstjänst inom två viktiga arbetsområden: ekonomi och marknadsföring. Vi söker därför en medarbetare som ska arbeta med administrativt stöd inom dessa områden.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bland annat administration i form av fakturahantering, inköp av kontorsmaterial samt framtagning av olika texter/material. Som marknadsassistent förväntas du kunna visualisera och skapa marknadsföringsmaterial i verksamhetens färdiga mallar. Arbete inom sociala medier, med målet att rekrytera studenter, är också önskvärt.

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete samt har god känsla för service. God datorvana är en förutsättning samt förmåga att uttrycka sig tydligt och målgruppsanpassat i skrift. Intresse för kommunikation i den digitala världen är meriterande. Har du någon praktisk utbildning (t ex Yh-utbildning) inom ekonomi/administration/marknadsföring är det ett plus. Du som söker tjänsten är en lugn, ansvarsfull och tillmötesgående person som drivs av att slutföra uppdrag. Du är ödmjuk, prestigelös och tycker om att ge bra service. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

100 %

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Upplysningar

Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Ohlsson, verksamhetschef, 0370-37 78 77 eller eniko.f.olsson@varnamo.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-04-17

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst


 


Visa annons som pdf