Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Studentcoach och utbildningsledare

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov. Nu söker vi en ny medarbetare som ska arbeta med coachning av studenter inom verksamhetens alla olika utbildningar samt administrativt med ett par av våra yrkeshögskoleutbildningar.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bland annat coachning av studenter via gruppdiskussioner och föreläsningar, lärstilsanalyser, planering, schemaläggning, uppföljning och administration av en eller flera yrkeshögskoleutbildningar. Som coach blir du ansvarig för att organisera uppstart och avslut av läsåret.

Kompetens och erfarenhet

Då arbetet innebär mycket kontakt med både studenter och personal kräver det en tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som studentcoach förväntas du vara en god lyssnare och en erfaren coach. Du förväntas ha hög kompetens inom kommunikation, beteendeanalys, grupputveckling samtidigt som du förväntas arbeta med ett entreprenöriellt förhållningssätt. Som utbildningsledare ska du vara en duktig administratör och en noggrann genomförare. Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från någon relevant bransch, där arbete med människor är i centrum. Erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet är meriterande. Du har relevant högskoleutbildning för att kunna coacha individer. Erfarenhet av administrativt arbete är ett plus. God datorvana är ett måste. Som person är du ansvarsfull, positiv och drivs av att se andra utvecklas. Du är självständig, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända!  Du uppskattar det personliga mötet och har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

100 %

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Upplysningar

Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Ohlsson, verksamhetschef, 0370-37 78 77 eller eniko.f.olsson@varnamo.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-04-17

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst

 


Visa annons som pdf