Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

IT-pedagog, 100%

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov. Nu söker vi en IT-pedagog för att kunna ta nästa steg i kommunens digitalisering. Det är ett två-årigt projekt, ”Alla på banan” som ska genomföras i samarbete med kommunens verksamheter. Syftet med projektet är att kommunen som organisation ska nå en högre digitaliseringsnivå genom ökad kompetens hos medarbetarna.

Arbetsuppgifter

Genomföra IT-utbildningar för medarbetare i Värnamo kommun, inom projektets ram. Genomföra arbetsplatsbesök, intervjuer och enkäter för att inhämta kunskap och erfarenheter kring de olika verksamhetområdenas digitalisering. Pedagogen kommer också bidra vid genomförandet av informations- och inspirationsföreläsningar samt delta/leda workshops och diskussionsgrupper. Även bidra till övrigt arbete inom projektets genomförande

och delta i projektets arbetsgrupp

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av utbildningsverksamhet inom IT-området. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i Office-paketet samt erfarenhet av något videokonferenssystem. (ex. Skype, adobe connect). Du brinner för teknikutveckling och drivs av att se människor och organisationer vidareutvecklas genom digitalisering. Din pedagogiska skicklighet skapar engagemang och intresse. Du hittar rätt nivå och enkelhet i de olika undervisningssituationerna. Som person är du positiv, ansvarsfull och drivs av utmaningar. Du är självständig, strukturerad och har lätt för att samarbeta med människor. Visar respekt för medarbetares olika förkunskaper och digitala mognad. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända. Du uppskattar det personliga mötet och har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Vi förutsätter att du har stort engagemang för digitalisering och undervisning.

Anställningsform

Allmän visstidsanställning till dec 2019 med ev. möjlighet till förlängning

Sysselsättningsgrad

100 %

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Upplysningar

Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Ohlsson, verksamhetschef, 0370-37 78 77 eller eniko.f.olsson@varnamo.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-01-15

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst

 


Visa annons som pdf