Campus Värnamo på kartan!

 

Gummifabriken en kreativ mötesplats! Denna mötesplats kommer att erbjuda tillgång till högre utbildning, stimulera intresset för teknik, kultur och entreprenörskap samt i mötet mellan dessa få kreativiteten att blomma. I Gummifabriken kommer Kulturförvaltningen, Biblioteket, Värnamo Näringsliv AB och Campus Värnamo att husera och i framtiden kommer där även att finnas restaurang, bio, livescen och auditorium. Gummifabriken är under uppbyggnad och beräknas vara färdställd 2015-2016.

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet och olika högskolor utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för näringslivets behov.

Nu söker vi en medarbetare som kan presentera varumärkena Gummifabriken och Campus Värnamo på ett kreativt sätt.

 

Kreativ marknadsförare

 

Den rubricerade tjänsten är en projektanställning på 100 % och fördelas lika mellan Gummifabriken och Campus Värnamo. Projektet sträcker sig mellan september 2013 och juni 2014. Tjänsten kan övergå i en tillsvidareanställning.

I rollen kommer du att marknadsföra och kommunicera Gummifabriken samt Campus Värnamos varumärken. Du kommer att arbeta utifrån en lagd marknadsföringsstrategi samt verksamheternas marknadsföringsplaner. Du förväntas ta egna initiativ och vara en operativ motor i olika marknadsföringsaktiviteter. I tjänsten ingår att koordinera Gummifabrikens marknadsgrupp. I tjänsten ingår att producera marknadsföringsmaterial utifrån verksamheternas grafiska profiler.

 

Vi söker dig som har erfarenhet av marknadsföring och som gärna möter människor. Vi tror att du har en bakgrund som marknadsförare eller kommunikatör med erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete. Erfarenhet från tjänstesektorn, är meriterande. Du bör vara en kreativ producent som kan ta vara på olika idéer och förvandla dessa till en serie av material. Du har en god stilistisk förmåga samt erfarenhet av att kommunicera med media. Om du dessutom har arbetat med hemsidor och sociala medier ser vi detta som ett plus. Vi förutsätter att du har relevant högskoleutbildning och kan hantera program som InDesign och Photoshop.

Som person är du förtroendeingivande, utåtriktad, kreativ och har lätt för att kommunicera både muntligt och skriftligt. Dessutom är du självständig, systematisk och har lätt för att samarbeta.              

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Ohlsson, verksamhetschef Campus Värnamo, 0370-37 78 77 eller eniko.f.ohlsson@varnamo.se

Ansökan skickar du in senast 2013-08-18. 


 


Visa annons som pdf