Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Intresseanmälan till korttidsvikariat äldre-/funktionshinderomsorg

 

Du som har intresse och/eller utbildning, inom äldre- och funktionshinderomsorg är välkommen med din intresseanmälan till vår vikariebank. Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt och ett bra bemötande, är flexibel och ansvarsfull och trivs med att möta nya människor. Vi räknar med att du är en god företrädare för Värnamo kommun.

 

 Arbetsuppgifter

Du förväntas på kort varsel kunna ställa upp och vikariera en eller flera dagar inom någon av våra verksamheter. Som vikarie ersätter du ordinarie personal vid kortare frånvaro. Det innebär att du kommer utföra de flesta av den ordinarie personalens arbetsuppgifter.Kompetens och erfarenhet
Vi söker i första hand dig med genomförd eller pågående utbildning inom äldre- och funktionshinderomsorg. Även du som har erfarenhet eller intresse för vår verksamhet är också välkommen med din intresseanmälan. Vi lägger stor vikt vid personligt lämplighet.

 

 

Anställningsform
Timavlönad intermittent

Upplysningar
Suzy Thelin, administratör, 0370 37 77 38

Facklig företrädare Kommunal tlf 0370-37 75 18Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Din ansökan gör du via länken nedan. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast.

www.varnamo.se/ledigajobb

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.


 


Visa annons som pdf