Projektledare 100 %

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov. Nu söker vi en projektledare för att kunna ta nästa steg i verksamhetens utveckling. Projektet heter ”Partnerskap för ökad konkurrenskraft” och ska genomföras i samarbete med ett antal företrädare för tillverkningsindustrin i regionen. Syftet med projektet är att skapa partnerskap med ett antal företag för att kunna leverera behovsstyrda och kostnadseffektiva utbildningslösningar på hemmaplan.

Arbetsuppgifter

Projektledaren ska samordna, leda och administrera projektet under 2017. I arbetet ingår att genomföra ett antal företagsbesök, planera och genomföra ett antal aktiviteter samt driva arbetsgrupper och nätverk kopplade till projektet. Arbetet innefattar också analys av material från andra genomförda projekt samt material kopplade till framtida prognos kring industrins digitaliseringsprocess.

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning gärna inom tillverkningsindustrin och relevant utbildning. Erfarenhet av arbete inom kompetensutveckling och/eller teknikutveckling inom industrin är meriterande. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i Office-paketet. Erfarenhet av arbete i något CRM-system är meriterande. Som person är du positiv, ansvarsfull och drivs av utmaningar. Du är självständig, drivande, strategisk, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända. Du uppskattar det personliga mötet och har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Vi förutsätter att du har stort engagemang för industrins digitalisering och kompetensutveckling.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform

Visstid tom 2017-12-31

Sysselsättningsgrad

100 %

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Upplysningar

Kontaktperson för tjänsten är Enikö Ohlsson, verksamhetschef, 0370-37 78 77 eller eniko.f.olsson@varnamo.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-01-15

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen 

Sök tjänst


 


Visa annons som pdf