Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Projektadministratör/ekonom - Kompetensutveckling, 100%

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov. Tillsammans med de nationella branschorganisationerna Polymercentrum AB och Skärteknikcentrum Sverige AB har verksamheten för avsikt att driva ett stort kompetensutvecklingsprojekt i Småland med ESF-finansierade medel. Projektet beräknas starta i november 2018 och pågå under tre år. Målgruppen är tillverkningsindustrin och dess leverantörer i Småland. Syftet med projektet är att anordna kompetensutveckling för anställda och företagare och därmed bidra till att stärka de anställdas ställning på arbetsmarknaden samt företagens konkurrenskraft inom de aktuella branscherna. De tre organisationerna vill nu anställa en Projektadministratör/ekonom till projektet, under förutsättning att projektmedel beviljas av ESF-rådet. Besked om beviljandet tillkännages i början av hösten 2018. Anställningsform och anställningstid kommer att diskuteras under rekryteringsprocessen.

Arbetsuppgifter

Som projektadministratör kommer du att delta i planering av olika aktiviteter i projektet. Du kommer att ansvara för löpande administration, dokumentation och rapportering enligt ESF-rådets krav. Du hanterar och diarieför dokumentation och ärenden inom projektet. I arbetsuppgifterna ingår även schemaläggning av olika aktiviteter, mötesbokningar, och mötesanteckningar.

Som projektekonom ansvarar du för olika inköp och beställningar av varor och tjänster till projektets olika aktiviteter samt för den ekonomiska uppföljningen av projektet. Tidsrapportering och fakturahantering är viktiga inslag i arbetet. Du har nära samarbete med projektledaren och rapporterar kontinuerligt till projektets styrgrupp. Du ansvarar också för den ekonomiska rapporteringen gentemot ESF-rådet.

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av projektadministration. Vi förutsätter att du har relevant utbildning på eftergymnasial nivå samt några års arbetslivserfarenhet inom ekonomi/administration. Erfarenhet från arbete med EU-finansierade projekt är meriterande. Som projektadministratör/ekonom har du erfarenhet av budgetplanering, resurs- och projektuppföljning, fakturahantering, dokumentation samt resultatrapportering. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i Office-paketet.

Som person är du strukturerad, noggrann och ansvarsfull. Du är självständig, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra människor. Du har ett metodiskt arbetssätt och missar inga deadlines.

Som bedömningsgrund kommer vikt att läggas vid personlig lämplighet. Vi vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Anställningsform

Allmän visstidsanställning eller tillsvidareanställning (diskuteras under rekryteringsprocessen)

Sysselsättningsgrad

100 %

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Upplysningar

Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Olsson, verksamhetschef, 076-146 46 99 eller eniko.f.olsson@varnamo.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-08-17

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst


 


Visa annons som pdf