Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

IKT-ansvarig, 100%

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov. Nu söker vi en medarbetare som ska ansvara för en väsentlig och avgörande del i verksamheten: information-kommunikation-teknik (IKT).

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att både ta ansvar för verksamhetens teknikutveckling och för den dagliga verksamhetens funktionalitet gällande teknisk utrustning. Samtidigt ska IKT-ansvarig vara en support gentemot studenter, personal och konsulter. Hantera inköp, avtal och licenser. Ansvara för utlåning av bärbara datorer och övrig teknikutrustning samt för underhåll, service och dokumentation av befintlig IT-utrustning. Som IKT-ansvarig förväntas du dessutom ta egna initiativ och vara en motor i verksamhetens teknikutveckling.

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har ett brinnande teknikintresse och förmåga att snabbt kunna tillgodogöra dig olika programvaror för att kunna ge support med hög servicegrad. Vi förutsätter att du har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av och intresse för både hård- och mjukvara är en förutsättning. Arbetslivserfarenhet inom IKT-området i eftergymnasial utbildning är meriterande. Som person är du ansvarsfull. Positiv och drivs av utmaningar. Du är självständig, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du har god kommunikativ förmåga, hög servicegrad och ett pedagogiskt sinne. Du är flexibel, drivande och får saker att hända!

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform

Allmän visstidsanställning, 1 år.

Sysselsättningsgrad

50 %

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Upplysningar

Enikö Olsson, verksamhetschef, 0370-37 78 77, eniko.f.ohlsson@varnamo.se Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-06-23

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst


 


Visa annons som pdf