Korttidsvikarie grundskola, gymnasieskola,

vuxenutbildningen och kulturskolan

 

Du gillar inte fasta scheman, du gillar att ta dagen som den kommer och du älskar att arbeta med människor. Perfekt! Vi behöver korttidsvikarier inom skolans verksamheter och söker dig som är ansvarsfull, flexibel och har ett positivt förhållningssätt. Känns detta som något för dig är du varmt välkommen med din intresseanmälan. Som korttidsvikarie får du ett omväxlande arbete och ett perfekt tillfälle att skaffa goda erfarenheter och referenser inför framtida studier eller jobb.

Arbetsuppgifter

För att trivas som korttidsvikarie är det viktigt att kunna hoppa in och arbeta med kort varsel. Arbetstiderna och omfattningen varierar beroende på verksamheternas behov. Det kan handla om allt från enstaka dagar till upp till två veckors schemalagt vikariat. Som vikarie ersätter du ordinarie personal vid kortare frånvaro. Arbetet innebär oftast att genomföra enklare lektioner där ordinarie personal i förväg har planerat innehållet. Det kan också i vissa fall innebära att vara en resurs till elever och lärare i ett klassrum där ordinarie personal håller i undervisningen.

Kompetens och erfarenhet

I första hand söker vi dig med genomförd eller pågående pedagogisk utbildning men du som har erfarenhet och eller intresse av vår verksamhet är också välkommen med din intresseanmälan. I övrigt vill vi att du har ett positivt förhållningssätt och ett gott bemötande, är flexibel och ansvarsfull och trivs med att möta nya människor. Vi räknar med att du är en god företrädare för Värnamo kommun. Vi vill att du behärskar svenska i tal och skrift och har lätt för att kommunicera med elever och kollegor. Enligt skollagen ska den som erbjuds anställning inom förskola, fritidshem och grundskola lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen om belastningsregister. Registerutdraget ska vara högst ett år gammalt och begärs enklast ut på www.polisen.se Bifoga gärna personligt brev och CV, för vi är nyfikna på dig!

Anställningsform

Timavlönad intermittent

Sysselsättningsgrad

Varierande

Tillträdesdag

Vid behov

Upplysningar

Pierre Stanell, skoladministratör 0370-37 81 10

Tobias Haglund, personalsamordnare 0370-37 72 31

Facklig företrädare: Kommunal tfn 0370-37 75 18, Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55

Lärarnas Riksförbund tfn 073-151 37 34

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Rekryteringsarbetet sker löpande och efter verksamheternas behov.

BUF:2018:252

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du skickar in din intresseanmälan via knappen Sök tjänst


Visa annons som pdf