Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Huvudlärare för Fastighetsingenjör, 100%

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov. Nu söker vi en ny medarbetare som ska arbeta med yrkeshögskoleutbildningen Fastighetsingenjör. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innehåller mycket kontakt med studenter, lärare/konsulter och arbetsgivare inom aktuell bransch. I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med utbildningens övergripande planering och hålla i utbildningens ”röda tråd”. Du kommer att ha ansvar för planering, genomförande och examination av kurserna Lärande i arbete, Examensarbete samt några övriga i utbildningen ingående kurser. Du kommer också att ansvar för kontakten med samverkansföretagen inom den aktuella branschen.

Kompetens och erfarenhet

Då arbetet innehåller mycket kontakt med både studenter och arbetsgivare kräver det en tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som huvudlärare förväntas du ha stort intresse inom branschens utvecklingsfrågor. Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från branschen och relevant högskoleutbildning. Du talar och skriver svenska flytande. Erfarenhet av utbildningsverksamhet är meriterande. Goda ledaregenskaper och ett pedagogiskt sinne är ett måste. Som person är du positiv, ansvarsfull och drivs av utmaningar. Du är självständig, strategisk, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända.  Du uppskattar det personliga mötet och har en välutvecklad kommunikativ förmåga.Du drivs av att se andra utvecklas.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad

100 %

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Upplysningar

Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Cinna Adanko, utbildningsansvarig, 0370-37 79 62 eller carina.adanko@varnamo.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-03-24

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst


 


Visa annons som pdf