Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Ekonomi- och utbildningsadministratör, 100%

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov. Nu söker vi en ny medarbetare som under 2019 ska ersätta vår ekonomiadministratör. Tjänsten är ett vikariat under en föräldraledighet på ca 1 år med omfattning 100% med möjlighet till förlängning efter vikariatet.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör kommer du att arbeta med verksamhetens budget- och uppföljningsarebte, fakturahantering, ekonomiredovisning men också beställning av resor/logi och övrigt administrativt stöd till hela verksamheten .

Som utbildningsadministratör kommer du att hantera bokningar och genomförande av olika uppdragsutbildningar åt våra partnerföretag. Arbetet innehåller bland annat bokning av konsulter, salar och fika/mat samt administration av utbildninsinsatser så som utvärderingar, sammanställning av deltagarlistor, mötesinbjudningar, minnesanteckningar mm.

Kompetens och erfarenhet

Du som söker tjänsten har erfarenhet av arbete inom fakturahantering och administration samt relevant utbildning. Du talar och skriver svenska flytande.God datorvana är en förutsättning. Erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet är meriterande. Vi söker dig som har gos känsla för service samt är noggrann och kvalitetsmedveten. Du är en lugn, ansvarsfull och tillmötesgående person som drivs av att slutföra uppdrag.Du är ödmjuk, prestigelös och tycker om att ge bar service.

Anställningsform

Vikariat

Sysselsättningsgrad

100 %

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Upplysningar

Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Olsson, verksamhetschef, 0370-37 78 77 eller eniko.olsson@varnamo.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-03-24

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst


 


Visa annons som pdf