Förskollärare till förskolorna i Lanna och Bredaryd

 

Nu söker vi drivna förskollärare till Bredaryd och Lannas förskolor. Att arbeta som förskollärare innebär betydelsefulla – och unika – möjligheter att påverka och bidra till barns utveckling. Som förskollärare medverkar du till en positiv och utvecklande miljö, med en god balans av omsorg och lärande som dagligen skapas för varje barn och för hela barngruppen.

 

Arbetsuppgifter
Som förskollärare leder du det pedagogiska arbetet och är väl förtrogen med förskolans läroplan. Du arbetar aktivt med barnens pedagogiska dokumentation och verksamhetens systematiska kvalitetsarbete tillsammans med andra pedagoger. Du ska ha ett förtroendefullt och nära samarbete med vårdnadshavare och hemmet.

Kompetens och erfarenhet
Du är legitimerad förskollärare och förväntas ha god förmåga att samarbeta. Du är tydlig och har ett lösningsinriktat arbetssätt. Förskollärarens ansvar följer det angivna i förskolans läroplan. Förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje. Vi lägger en stor vikt vid ett professionellt förhållningssätt och ett professionellt bemötande gentemot barn, kollegor, vårdnadshavare och andra aktörer. Ditt förhållningssätt måste stämma väl överens med vår grundsyn utifrån diskrimineringsgrunderna, skollagen och förskolans läroplan och kommunens värdegrund. Du som förskollärare får gärna ha ett intresse och inriktning mot ett eller flera av följande områden såsom värdegrund, matematik, naturvetenskap, språk och teknik. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

100%

 

Tillträdesdag
2019-08-05 eller enligt överenskommelse

 

Upplysningar
Sabina Granviken, Förskolechef tfn 0370-3770 00

Sabina.granviken@edu.varnamo.se
Facklig företrädare Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-05-24

BUF:2019:85

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst

 

 


Visa annons som pdf