Barnskötare till förskolorna i Rydaholm (Två tjänster)

 

Orten Rydaholm är ett mysigt och tryggt samhälle som ligger med närheten till fritidsområde och skogsmark. Rydaholm växer och är attraktivt med expandering och inflyttningar på ett positivt vis och barnen blir fler och fler. Ett modernt och mångkulturellt samhälle. Pendlingsmöjligheterna med tåg och buss till både Växjö, Alvesta och Värnamo är mycket goda. Inom kort kommer det att byggas en helt ny förskola med visionen ”Att få växa och lära tillsammans”. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du kan vara delaktig och prägla och göra skillnad, välkommen till oss.

 

Arbetsbeskrivning

Som barnskötare har du en unik möjlighet att påverka och bidra till barns utveckling och lärande. Genom ditt pedagogiska kunnande och förhållningssätt bidrar du till att skapa en positiv och utvecklande lärmiljö för varje barn och barngrupp. Förskolans pedagoger har ett förtroendefullt samt nära samarbete och alltid barnets bästa i centrum. Som barnskötare är du delaktig verksamhetens utbildning och undervisningen på förskolan och tillsammans med förskolelärare ansvarar du för barnets individuella lärande.  Vi erbjuder vi arbetskläder för sommarbruk. Du ska ha ett förtroendefullt samt nära samarbete med kollegor och vårdnadshavare.

 

Vår ambition är att hålla en hög pedagogisk kvalitet och just nu utmanar och utvecklar vi arbetsmetoder i att använda IKT där du kommer ha tillgång till interaktiva verktyg som lärplattor, dator och active board. Skapa utforskande miljöer, där det finns plats för lek och lärande samt pedagogisk dokumentation som arbetsverktyg att utveckla och analysera verksamheten tillsammans med förskolelärare och barnen och som ny medarbetare vill vi att du bidrar med dina tankar. Vår förskoleverksamhet inspireras av Reggio Emilias filosofi med det kompetenta barnet i centrum.

 

Som medarbetare erbjuds du kompetensutveckling inom förskolan, friskvård, utbildning barn HLR, friskvårdspeng, arbetskläder och introduktion som ny medarbetare. Låter detta intressant sök jobb hos oss!

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen eller legitimation som barnskötare. Vi söker dig som har en god insikt i förskolans uppdrag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värnar om en professionell omsorg i kombination med ett tydlig pedagogiskt synsätt med en stor insikt i didaktiska förhållningssätt.

 

För att du ska trivas hos oss tror vi att du är positiv, ser möjligheter och vill ha fokus på barnens lärande. Du instämmer med värdet av att ha ett uppskattande förhållningssätt och får syn på barnsynen. Du utmanas gärna och har ett kreativt tänkande och viljan att utmana dig själv. Vi strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald.

 

Vi ser framemot Din ansökan och vi ser gärna att du bifogar ett cv och ett personligt brev.

 

Anställningsform

Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad

100%

 

Tillträdesdag

2019-08-05 eller enligt överenskommelse. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

 

Upplysningar om tjänsterna

Förskolechef Marie Sunesjö tfn 0370-37 78 57

Facklig företrädare. Kommunal tfn 0370-37 75 18

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-05-19. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

BUF:2019:127

 

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen: Sök tjänst!

 


Visa annons som pdf