Tekniska förvaltningen söker Projektör till VA-avdelningen

 

Värnamo kommuns vision lyder ”Värnamo kommun den mänskliga tillväxtkommunen 40 000 invånare 2035”. Här förverkligar du dina drömmar, skapar, upplever är delaktiga och tar ansvar. Tekniska förvaltningen ansvarar för kommunens gator, vägar, parker, fastigheter, fritidsanläggningar och vatten och avlopp. Vi har anläggningsverksamhet i egen regi och bygger ledningar, gator, gcm-vägar, parker och nya exploateringsområden. Vi arbetar på en hög teknisk nivå och ligger i framkant med digital projektering och maskinstyrt utförande.

 

Arbetsuppgifter

 

På VA-avdelningen får du goda utvecklingsmöjligheter i ett ingenjörskluster med mycket erfarenhet och kreativitet. Dina huvuduppgifter är att projektera för utbyggnad av VA-anläggningar. Du ges möjlighet att vara delaktig inom hela VA-området med VA-verk, pumpstationer och ledningsnät. Ledningsnätet behöver förnyas och vi ser att du är en tillgång i ledningsnätsprojektering.

 

Kompetens och erfarenhet

Du har ingenjörsutbildning på högskolenivå inom aktuellt område eller jämförbar erfarenhet samt kunskaper i digital projektering. Vi sätter stort värde på fördjupade kunskaper i ledningsdimensionering och erfarenhet av projektering för anläggningsverksamhet. Arbetet innebär mycket kontakter med andra människor internt och externt under stort eget ansvar. Vi söker därför dig som har god förmåga att samarbeta och är kommunikativ och att du är driven och målinriktad. Körkort B krävs.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Sysselsättningsgrad

100

 

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Upplysningar

VA-chef: Antti Vähäkari tel. 0370-37 74 12
Sveriges Ingenjörer, Ulf Nilsson tel. 0370-37 71 61


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 26 maj

 

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning

 

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst

 

 


 


Visa annons som pdf