Medborgarförvaltningen söker Behandlare

Behandlare 100 % till Galaxen

 

Välkommen att söka tjänsten som behandlare på Galaxen inom Medborgarförvaltningen. Galaxen är en mottagning för ungdomar mellan 13-25 år och deras familjer, med uppgift att förebygga missbruk samt på ett tidigt stadium nå ungdomar som finns i riskzonen för missbruk och/eller är beroende av alkohol, narkotika och spel. Galaxen ingår i sektionen Tidiga insatser, där även en sektionschef, en gruppledare samt familjebehandlare och fältsekreterare arbetar. Galaxen samarbetar med Gnosjö och Vaggeryds kommun, vilket innebär att viss tid av tjänstgöringen förläggs där.

 

Målgrupp

Ungdomar 13-25 år som har ett riskbruk, missbruk eller beroende av alkohol och droger, eller spel om pengar. Vi erbjuder även stöd till anhöriga.

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna på Galaxen är både stimulerande och utmanande. Du kommer arbeta uppsökande, stödjande, motiverande och behandlande samt ta övervakade drogtester. Som stöd i ditt arbete får du utbildning inom evidensbaserade behandlingsmetoder. I tjänsten har du tillgång till både professionell och kollegial handledning. Samverkan med interna och externa samarbetspartners är en viktig del i arbetet, t e x med skola, socialsekreterare, fältsekreterare, föräldrar osv.  

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är självständig, flexibel och ha en god kommunikationsförmåga. Du är socionom, har en beteendevetenskaplig utbildning, eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Erfarenhet av behandlingsarbete i öppenvård är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till den här tjänsten. Körkort krävs.

Individuell lönesättning tillämpas.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning, men provanställning kan vara aktuell. Tillträde efter överenskommelse. Mer information lämnas av sektionschef Inga Gligic 0370-37 70 00, gruppledare Ramona Häljestig 0370-37 70 00, Fackliga företrädare når du genom kommunens växel 0370-37 70 00 för Vision  och SSR .

Din ansökan vill vi ha senast 2019-05-24.

Du söker tjänsten på www.varnamo.se/ledigajobb.

Välkommen med din ansökan!

Obs! Annonsförsäljare undanbedes.

 


 

 

 


 

 

 


 


Visa annons som pdf