Lärare svenska och engelska alt. svenska och annat ämne Finnvedens gymnasium

 

Välkommen att söka tjänsten som lärare i svenska och engelska alternativt svenska/annat ämne på Finnvedens gymnasium i Värnamo. Finnvedens gymnasium är en kommunal gymnasieskolan med cirka 1200 elever och 15 nationella program. Skolan är organiserad i programarbetslag där varje program samarbetar kring eleverna på programmet. 

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av undervisning i svenska och engelska. Du kommer att få undervisa både på yrkesprogram och högskoleförberedande program. Utöver detta har du uppgifter som bl.a. mentor och att handleda gymnasiearbete. Du kommer att ingå i ett programarbetslag och arbeta ämnesöverskridande.

 

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som är legitimerad lärare och har behörighet att undervisa i svenska och engelska alternativt svenska och annat ämne. För att trivas och fungera som lärare hos oss bör du vara flexibel, utåtriktad och ha lätt för att samarbeta.  Du bör också ha en god förmåga att motivera och entusiasmera ungdomar och att skapa nya möjligheter för dem. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV. 

 

Anställningsform

Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad

100%

 

Tillträdesdag

2019-08-08

 

Upplysningar

Rektor Svante Leo tfn 0370-37 73 43

Facklig företrädare Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55

Lärarnas riksförbund Fredrik Ring tfn 073-151 37 34

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-05-20

BUF:2019:147

 

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Sök tjänsten via knappen Sök tjänst!


Visa annons som pdf