Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Grundskollärare åk f-3 Bredaryd skola

 

Till Bredaryd skola söker vi inför höstterminen 2019 en lärare med inriktning mot årskurs f-3. Vi söker dig som drivs av utmaning, utveckling och gott samarbete. På Bredaryds skola går ca 220 elever i årskurserna f-6. Bredaryd ligger i utkanten av Värnamo kommun med goda bussförbindelser från både Värnamo och Gislaved. Skolan ligger mitt i samhället nära naturen och företag som vill samarbeta med skolan. Du kommer att ha ditt huvudsakliga uppdrag i klass 2. Våra förväntningar är att alla elever vill, att alla elever kan och att alla elever ska lyckas.

 

Arbetsuppgifter

Lärare. Sedvanliga uppgifter för klass- och ämneslärare såsom planering, lektionsundervisning och bedömning. Möjlighet finns att samverka med din blivande kollega i parallellklassen. Du förväntas ha god dialog med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Kompetens och erfarenhet

Lärarexamen och lärarlegitimation. Erfarenhet av barn- och ungdomar i pedagogiskt arbete. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad
100%


Tillträdesdag
2019-08-08


Upplysningar
Rektor Bredaryd:             Hanna Johansson tfn 0370-37 79 01

Facklig företrädare:         Lärarförbundet tfn 0370-37 77 65
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-05-24 Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

BUF:2019:148

 

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning

Sök tjänsten via knappen Sök tjänst!

 

 

 


Visa annons som pdf