Nätverksansvarig till It avdelningen

Vill du kombinera ett utvecklande och intressant arbete med en god balans i livet? Är du serviceinriktad och har en hög ansvarskänsla? Då är det här arbetet för dig!

Värnamo Kommuns IT avdelning är en del av serviceförvaltningen och ger service till kommunens 2900 anställda med mer än 150 verksamhetssystem. Vi har en komplex miljö med mer än 300 servrar, 300 nätverk, 1000 accesspunkter och mer än 11 000 datorer och mobila enheter.


Du kommer att ingå i IT-avdelningens infragrupp och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för drift, planering, uppbyggnad av nätverk och kommunikation, men även övriga delar i IT-infrastrukturen som gör det möjligt för våra kunder genomföra sina digitaliseringsplaner.

Vi står inför en modernisering och utbyggnad av våra fasta och trådlösa nätverk men även flera stora införandeprojekt runt säkerhet, samarbete och telefoni. Du kommer att ansvara för design, drift och optimering av stora LAN och WiFi miljöer men även också vara vår beställare mot våra kommunikationsleverantörer. Det är även en fördel om du behärskar centrala funktioner i Microsofts serverprodukter under VMware. Din bakgrund är någon form av högskoleutbildning eller flerårig erfarenhet av liknande arbete. Körkort och goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Som person är du serviceinriktad, noggrann, kundfokuserad och kommunicerar på ett pedagogiskt och professionellt sätt. Du är positiv och har ett ständigt driv för att lära och utvecklas i ditt arbete. Vi ser även att du har en god förmåga att sätta dig in i och förstå problem för att förmedla lösningar på både enkelt och trevligt sätt. Du är bra på att samarbeta men kan även arbeta självständigt.
Vi erbjuder dig ett spännande arbete hos en trygg arbetsgivare med bra möjligheter till vidareutbildning och personlig utveckling.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, provanställning och beredskap kan förekomma.

Sysselsättningsgrad

100 %

Tillträdesdag

Snarast

Upplysningar

IT chef Per Svenningsson tfn: 0370- 37 80 96

Driftsamordnare Christer Ringblom tfn: 0370- 37 78 90

Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0370- 37 70 00

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-06-02, intervjuer sker löpande

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning

 

Du söker tjänsten på www.varnamo.se/ledigajobb

 


Visa annons som pdf