Områdeschef Intraprenad

 

Omsorgsförvaltningen, sektion äldreomsorg, söker områdeschef till vår intraprenad i Forsheda/Bredaryd med verksamhetsområde särskilt boende.

 

Arbetsuppgifter

Som områdeschef har du helhetsansvaret för personal, arbetsmiljö, ekonomi och verksamhet inom berört område. Dina huvudsakliga ansvarsområden omfattar planering och drift av verksamheten med fokus på verkställighet, kvalitet i det brukarnära arbetet och arbetsmiljön för våra medarbetare. Du förväntas arbeta mål- och resultatorienterat med brukaren i centrum och du har i uppdrag att identifiera förbättringsbehov och vara drivande i utvecklingsprocesser och verksamhetsuppföljning.

Intraprenad är en alternativ driftsform i kommunens regi.

Målsättningen är bl a kortare beslutsvägar, ökat brukarinflytande samt ökat inflytande för personal som ger ett mervärde för att utveckla verksamheten.

Det finns en lokal ledningsgrupp.

Du blir en av två områdeschefer som ansvarar för intraprenaden. Vi tillämpar delat ledarskap. Du arbetar verksamhetsnära, stöttar medarbetare och bidrar till arbetsglädje! 

Till ditt förfogande finns kvalificerad administrativ personal.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete, och för dig som vill utvecklas som ledare finns goda möjligheter!

 

Dina kvalifikationer och färdigheter

Vi söker dig med stort engagemang. Du ska drivas av en vilja att utveckla verksamheten, medarbetarna och dig själv. Du är målmedveten, lösningsfokuserad, kommunikativ och har förmåga att kombinera det operativa arbetet med ett strategiskt och ekonomiskt tänkande.

Du bör ha erfarenhet av ledarskap, gärna från äldreomsorg, samt en högskoleutbildning alternativt annan likvärdigt sammansatt utbildning.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift.

 

B-körkort krävs.

 

Anställningsform Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad Heltid

 

Tillträdesdag Tillträde enligt överenskommelse

 

Upplysningar Mer upplysningar får du av:

Sektionschef Sofie Starby, tfn 0370-37 79 22

Områdeschef Eva Lager, tfn 0370-37 70 36

 

Fackliga företrädare via kommunens växel 0370-37 70 00

 

Ansökan Sista ansökningsdag 190526

 

Lön Vi tillämpar individuell lönesättning


 


Visa annons som pdf