Lärare svenska och svenska som andraspråk Apladalsskolan


Att bli en av Sveriges toppskolor är ett mål som vi på Apladalsskolan har och jobbar aktivt mot. Just nu söker vi en lärare i Sv/Sva till vår skola. Vi söker dig som vill vara med och bidra till att eleverna upplever glädje, meningsfullhet och framgång i det dagliga arbetet. Vi vet att elever som trivs och mår bra också presterar bättre, vi har därför högt ställda förväntningar på såväl lärare som elever.

 

Om skolan

Apladalsskolan är en åk. 6-9 skola i centrala Värnamo med ca 530 elever inför läsåret 2019-2020. Skolan har fräscha och ändamålsenliga lokaler vilket ökar förutsättningarna för lärande. Skolan kännetecknas av en trivsam och välkomnande atmosfär. Vi har fyra väl fungerande arbetslag och strävar mot att alla lärare ska uppleva arbetsglädje.

 

Apladalsskolans elevhälsoteam är placerat på skolan vilket är en stor förmån för elevernas välbefinnande. I elevhälsoteamet inkluderas kurator, skolsköterska, specialpedagog, speciallärare, studie- och yrkesvägledare, biträdande rektor samt rektor.

 

Apladalsskolan satsar fullt på projektet ”en-till-en”. Det innebär att varje ny elev blir tilldelad varsin dator/iPad. Vår målsättning är att med hjälp av IKT-verktyg öka kvalitén på utbildningen, utveckla nya arbetsformer och öka lusten att lära.


Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du undervisar elever från årskurs 6-9 i Sv/Sva. Vi är en skola på väg framåt och söker medarbetare som vill fortsätta det goda arbetet som pågår på vår skola. Tillsammans med kollegor planerar du undervisningen så att eleverna får en så god utveckling som möjligt. Du är placerad i ett arbetslag där ni stöttar varandra kollegialt. Du har ett uppdrag som mentor för en grupp elever och har regelbunden kontakt med elever och deras vårdnadshavare.

 

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare i Sv/Sva. Som person är du prestigelös och tar på ett naturligt sätt ansvar för att utveckla ditt arbete. Vi ser att du har ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga och självklart en positiv elevsyn. Som ny lärare på skolan har du möjlighet att få en mentor som stöd första tiden. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad
100%

Tillträdesdag
2019-08-08 Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.


Upplysningar

Cecilia Kroon, rektor, tfn 0370-37 73 22
Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55

Lärarnas Riksförbund, Nedzad Sehic tfn 070-794 80 70 nezad.e.sehic@edu.varnamo.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-05-29. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

BUF:2019:156

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst

 

 


Visa annons som pdf