Lärare musik Bor skola

 

Till Bor skola söker vi en lärare med inriktning musik. Uppdraget är delat mellan skolor men undervisningen är placerad på Bors skola. Vi söker dig som tycker om utmaning, utveckling och gott samarbete. Våra förväntningar är att alla elever vill, att alla elever kan och att alla elever ska lyckas.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du undervisar elever från årskurs 7-9 i musik. I ditt arbete ansvarar du för att planera, genomföra, utvärdera och förbättra vår verksamhet.  I dina arbetsuppgifter kan även ingå ett delat mentorsskap. Tjänsten kan kombineras med andra ämnen vid behov och erforderliga beslut fattas.

 

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare i musik. Tjänsten kräver engagemang, ansvarstagande och förmågan att planera. Det är viktigt att du som person är tydlig, lyhörd och visar respekt för elevernas behov. Du har lätt för att knyta relationer till såväl elever, vårdnadshavare och kollegor. I Värnamo kommun använder vi digitala plattformar för betyg och bedömning av elever och för vår interna kommunikation, så digital kompetens är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad

100%


Tillträdesdag
Snarast möjligt

 

Upplysningar
Rektor Bor: Malin Knuuttila tfn 0370-37 82 02

Facklig företrädare Lärarförbundet 0370-37 77 55

Lärarnas Riksförbund 073-151 37 34

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-08-23. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

BUF:2019:157

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst!

 


Visa annons som pdf