Lärare åk f-3 Mossleskolan


Välkommen att söka tjänsten som grundskollärare på Mossleskolan. Mossleskolan är en F-5 skola med ca 380 elever i västra delen av Värnamos tätort.  Vår förväntan och drivkraft är att alla elever vill, kan och ska lyckas! Tillsammans vill vi på Mossleskolan skapa trygghet, arbetsglädje och kvalitet för alla elever. Elever som trivs och mår bra presterar bättre och därför arbetar vi aktivt med värdegrunden parallellt med elevernas kunskapsutveckling.

 

Skolan har fräscha och ändamålsenliga lokaler och kännetecknas av ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat. Mossleskolan har ett aktivt elevhälsoteam som är placerat på skolan vilket inkluderar kurator, skolsköterska, specialpedagog, speciallärare, logoped, biträdande rektor samt rektor.

 

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa på lågstadiet. I tjänsten ingår klassföreståndarskap med de uppgifter som det innebär, i ett tätt kollegialt samarbete med arbetslaget.

 

Kompetens och erfarenhet
Vi söker Dig som har behörighet och erfarenhet av att undervisa i åk 1–3 i några av följande ämnen: svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, No och So-ämnena. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att möta elever utifrån deras olika behov och att du är en positiv och engagerad person. Det är viktigt att du som person är kreativ, flexibel, tydlig och lyhörd. Du har förmågan att se möjligheter i det pedagogiska arbetet samt har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad
100%

Tillträdesdag
2019-08-08 Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Upplysningar
Rektor Mossleskolan: Magdalena Lundqvist tfn 0370-378014

Biträdande rektor: Lisbeth Karlsson tfn 0370-37 73 86

Facklig företrädare: Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-05-20 Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

BUF:2019:159

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst

 


Visa annons som pdf