Grundskollärare åk 4-6

Rydaholm skola (Två tjänster)

 

Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och särskola. Tillsammans är vi ca 1300 anställda.

 

Arbetsuppgifter

Tjänstens omfattning är 100% med en placering på Rydaholm skola. Vi söker dig som vill vara med och bidra till att eleverna upplever glädje, meningsfullhet och framgång. Goda relationer med elever och vårdnadshavare är en viktig förutsättning i vårt arbete! Vi är en flexibel personalgrupp som arbetar tätt och stöttar varandra för att nå bästa resultat för våra elever. Målet för verksamheten är att alla våra elever ska utvecklas utifrån så långt som möjligt utifrån sina behov och möjligheter. Det är ett spännande och lustfyllt arbete! 

 

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som är behörig lärare och har erfarenhet av att arbeta i grundskolan f-6. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda arbetsrelationer. Vi förutsätter att du har en positiv syn på alla elevers förmåga att lyckas, ett respektfullt bemötande gentemot människors olikheter och delar samhällets och skolans värdegrund. Du har ett stort engagemang för dina elever, är initiativrik, har god samarbetsförmåga och erfarenhet av att arbeta i team samt är van att arbeta självständigt. Tjänsten kräver en god förmåga att organisera och strukturera arbetet samt god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vad gäller; helhetssyn, lyhördhet, flexibilitet, tålamod och ansvarskänsla.

 

Anställningsform

Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad

100%

 

Tillträdesdag

2019-08-08

 

Upplysningar

Erik Bratt, Biträdande rektor tfn 0370-37 75 08 erik.bratt@edu.varnamo.se

Facklig företrädare Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband

med denna tjänstetillsättning.

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-05-31

BUF:2019:163

 

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst!

 

 

 

 


Visa annons som pdf