Barnskötare Grantäppans förskola


Välkommen att söka tjänsten som barnskötare i östra delen av Värnamo centralort med nuvarande placering på Grantäppans förskola. Grantäppanns förskola är uppledad i två avdelningar, en för yngre barn och en för äldre barn. Vi befinner oss i en utvecklingsfas där vi arbetar med färre barn i grupperna och en föränderlig lärmiljö som leder till ökade möjligheter till barns inflytande. Under anställningstiden erbjuder vi arbetskläder och personlig dator/iPad som arbetsredskap.

Arbetsuppgifter

Som barnskötare deltar du i det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan. Du arbetar aktivt med pedagogiska planeringar, dokumentation, reflektion och systematiska kvalitetsarbete tillsammans med övriga pedagoger för att utveckla verksamheten. Att vara närvarande tillsammans med barnen anser vi är viktigt. Arbetet sker förtroendefullt och i nära samarbete med vårdnadshavare och hemmet.

 

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har goda kunskaper i förskolans uppdrag och utvecklingsarbete. Du är tydlig och har ett lösningsinriktat arbetssätt samt förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje. Erfarenhet och goda kunskaper av att använda tecken som stöd är meriterande Vi lägger stor vikt vid ett professionellt förhållningssätt och bemötande men även vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Vikariat

 

Sysselsättningsgrad

100% till 2019-12-31

 

Tillträdesdag
2019-08-05 med eventuell förlängning. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

 

Upplysningar
Förskolechef Magnus Svensson tfn 0370-37 70 78

Facklig företrädare Kommunal tfn 0370-37 75 18

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-05-26

BUF:2019:164

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst!

 


Visa annons som pdf