Förskoleresurs/måltidsbiträde Lindens förskola

 

Välkommen att söka tjänsten som förskoleresurs/måltidsbiträde till Lindens förskola i Lanna. Tjänsten är delad, förskoleresurs i förskolan och måltidsbiträde i mottagningsköket på förskolan. Vi söker dig som är trygg, nyfiken och positiv som kan komplettera vår personalgrupp och är flexibel, och du har ett föredömligt samt professionellt förhållningssätt.

 

Arbetsuppgifter

Förskolan

Du ska vara ett stöd i barngruppen och avlasta förskollärarna genom att ta hand om praktiska göromål, som till exempel blankett- och informationshantering, kopiering och iordningställande. De kan även bidra i samarbeten kring frilufts- och temadagar med planering, praktisk organisation och utförande tillsammans med arbetslaget. Du ska erbjuda det kompetenta barnet goda lärandemiljöer både inne och utomhus, och du ska vara en medforskande pedagog som kan utmana barnen i deras lärande. Du ska ha ett förtroendefullt och nära samarbete med vårdnadshavare och hemmet.

 

Köket

Som måltidsbiträde skall du utföra arbetsuppgifter som beställning av lunch och specerier från tillagningskök, servering av måltider samt övrigt förekommande arbetsuppgifter i kök.

 

Kompetens och erfarenhet
Du är tydlig och har ett lösningsinriktat arbetssätt. Förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje. Vi lägger en stor vikt vid ett professionellt förhållningssätt och ett professionellt bemötande gentemot barn, kollegor, vårdnadshavare och andra aktörer. Ditt förhållningssätt måste stämma väl överens med vår grundsyn utifrån diskrimineringsgrunder, skollagen och förskolans läroplan. Det är meriterande om du har erfarenhet av förekommande arbetsuppgifter i kök, kunskap om specialkost samt egenkontroll. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad

70% förskoleresurs 30% måltidsbiträde

 

Tillträdesdag

2019-08-05 eller enligt överenskommelse

Upplysningar
Sabina Granviken, Förskolechef tfn via Kontaktcenter 0370-37 70 00

sabina.granviken@edu.varnamo.se
Facklig företrädare Kommunal tfn 0370-37 75 18
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband

med denna tjänstetillsättning.

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-05-30

BUF:2019:165

Lön

 

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst!

 


Visa annons som pdf