Lärare åk 4-6 Gällaryd skola


Gällaryd skola är en F-6 skola med omkring 40 elever, belägen i Gällaryd, utanför Värnamo. Undervisningen är i nuläge uppdelad i tre grupper: F-klass, åk 1-3 och åk 4-6; det finns ett tätt samarbete mellan de olika klasserna.

 

På skolan finns det just nu iPads för varje elev som de kan arbeta med, samt interaktiva tavlor i alla klassrum. Närheten till naturen är en del av den stora charmen med skolan, och även skolgården, där det finns många möjligheter till skoj och lek. Skolan har många ledord, där bl a trygghet och musik är några av dem.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i klass 4-6. Du ansvarar för undervisning, föräldrakontakter och deltar i samarbetet med övrig personal på skolan. Du dokumenterar även ditt arbete och elevernas utveckling, har kontakt med vårdnadshavare, driver ditt arbete framåt; det som förväntas av en lärare.

 

Kompetens och erfarenhet

Lärarutbildning tidigare år med en så bred behörighet som möjligt, väldigt gärna i matematik och NO. Vi söker dig som har god insikt i skolans uppdrag, en god pedagogisk kompetens och har lätt för att samarbeta och skapa motivation utifrån varje elevs unika förutsättningar.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform

Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad
100%

Tillträdesdag

2019-08-08 Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

 

Upplysningar
Rektor: Karin Ringblom, tfn 0370-37 70 00 via Kontaktcenter

Facklig företrädare: Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55,

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2019-06-16. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

BUF:2019:169

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Sök tjänsten via knappen Sök tjänst!


Visa annons som pdf