Projektledare
Värnamo är en tillväxtkommun mitt i det kreativa hjärtat av Småland. Som en av 2800 medarbetare är du med och utvecklar Värnamo kommun, förverkligar drömmar, skapar, upplever, är delaktig och tar ansvar. Vår vision är: ”Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035”.

 

Värnamo kommun söker en projektledare för upphandling och implementering av HR system. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering inom HR-avdelningen. HR-avdelningen, som idag består av 15 medarbetare, är en avdelning inom Kommunledningsförvaltningen och fungerar som en stödfunktion till den kommunala organisationen. Hos oss är hög service och proffessionalitet viktiga ledord och här får du vara delaktig och ta ansvar. HR-avdelningen är uppdelad i två enheter, HR- och Löneenheten.

 

Tjänsten är placerad på Löneenheten som idag består av fyra medarbetare som tillsammans med lönechefen planerar, genomför och utvecklar arbetet. Löneenheten har också ett tätt samarbete med HR-enheten inom flera områden.

Arbetsuppgifter
Värnamo kommun står inför en upphandling av HR-system och under hösten kommer denna upphandling starta upp med en grundläggande processkartläggning av övergripande HR processer tillsammans med verksamheten. Vi har också upphandlat konsulter som kommer finnas med som stöd i processen. Under 2020 och 2021 kommer arbetet fortsätta med upphandling, implementering och test.

Några exempel på de mer centrala arbetsområdena i uppdraget som projektledare är:

 

  • Att planera, administrera och genomföra workshops i HR-systemets olika funktioner och moduler
  • Att föra kontinuerlig dialog och samverkan med andra avdelningar och förvaltningar
  • Att ansvara för kontakt och kommunikation med externa konsulter
  • Att koordinera och hålla samman alla administrativa och praktiska delar gällande projektet

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av att driva utvecklingsarbete och samordna projekt. Kunskap om kommunalt arbetssätt och erfarenhet av att ha arbetat i en politiskt styrd organisation är önskvärt. Du har relevant genomförd högskoleutbildning alt. yrkeshögskoleutbildning och/eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete med HR-system gällande förvaltning och utveckling. 

 

Du är serviceinriktad och lägger stor vikt vid ett gott bemötande. Du har en god förmåga att skapa delaktighet och engagemang, bygga förtroendefulla relationer och lätt för att samarbeta. Du har en god kommunikations- och problemlösningsförmåga, är systematisk, noggrann och analytisk i ditt arbetssätt. Du arbetar självständigt, tar eget ansvar, är drivande och har förmågan att fatta beslut och stå för dem.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
Tillsvidare

Tillträdesdag

2019-09-02 eller enligt överenskommelse

Upplysningar
För mer information om tjänsten kontakta Lönechef Maria Lidberg,

0370–377182.

Facklig företrädare når du genom kommunens växel, 0370–377000.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-06-24

CV, personligt brev och intyg som styrker de meriter du åberopar ska bifogas.

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

 

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst

 
 


Visa annons som pdf