AlkoholhandläggareSamhällsbyggnadsnämndens målsättning är att verka för en hållbar utveckling och en god byggnadskultur, skapa en hälsosam livsmiljö för oss medborgare samt verka för att hindra och begränsa olyckor på människor, egendom och i miljön.

 
Då vår nuvarande alkoholhandläggare slutar behöver vi en ny medarbetare till samhällsbyggnadsförvaltningen. Vi söker dig som har förmåga och vilja att samarbeta men också kan arbeta självständigt, är initiativrik och utåtriktad.


Arbetsuppgifter
Du skall svara för handläggning av ansökningar om serveringstillstånd och ha tillsyn över att serveringen sker enligt lag. I tjänsten ingår också tillsyn över försäljning av folköl, tobak och receptfria läkemedel. Arbetet kräver nära samarbete med andra myndigheter som polismyndigheten, skatteverket, räddningstjänsten m.fl. Därutöver kommer du att arbeta med utredningar, riktlinjer och rutiner. Också andra arbetsuppgifter inom förvaltningen kan bli aktuella.

Kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning. Erfarenhet av ansvarsområdet, myndighetsutövning och att arbeta i en politiskt styrd organisation är önskvärt. Viktiga personliga egenskaper är samarbetsförmåga, flexibilitet och självständighet.

 

Eftersom du har mycket kontakt med människor och självständigt fattar och utformar beslut så ska du på svenska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du tycker om att ge service och har lätt för att skapa förtroende genom ett sakligt och korrekt bemötande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

För tjänsten behöver du ha B-körkort. Du behöver inte ha tillgång till egen bil
Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Varaktighet/arbetstid
Tillsvidare/heltid

Tillträdesdag: Snarast

Upplysningar
Vill Du veta mer är du välkommen att ringa Samhällsbyggnadschef Conny Eskilson, tel. 0370 – 37 73 92

Facklig företrädare nås genom kommunens växel tel 0370-37 70 00

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

På denna tjänst tillämpar vi Löpande urval. Intervjuer kommer därför att ske löpande tills tjänsten är tillsatt. Välkommen med din ansökan.

Sista ansökningsdag: 2019-06-23

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

 

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst

 

 


Visa annons som pdf