Förskollärare Vallens förskola


Välkommen att söka tjänst som förskollärare inom skolområde Öster med placering vid Vallens förskola, belägen i centrala delen av Värnamo. Vallens förskola har ca 70 barn, fördelade på fyra avdelningar. Vårt mål är att erbjuda en inspirerande inne-och uteverksamhet där barnens lek och lärande står i fokus.  Förskolan har utmärkelse ”Skola för hållbar utveckling” och är även en Kulturförskola.


Arbetsuppgifter
Som förskollärare leder du det pedagogiska arbetet och är väl förtrogen med förskolans läroplan. Du arbetar aktivt med barnens pedagogiska dokumentation och verksamhetens systematiska kvalitetsarbete tillsammans med andra pedagoger.
Du ska ha ett förtroendefullt och nära samarbete med vårdnadshavare och hem.


Kompetens och erfarenhet
Lärarutbildning mot förskola. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god pedagogisk insikt och med förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje i arbetslaget. Du har en god empatisk förmåga, i ditt förhållningssätt ser du barn som kompetenta och arbetar medvetet med deras delaktighet och inflytande. Vi ser gärna att du har kunskaper om hållbar utveckling, IT-kompetens och förmågan att synliggöra barnens aktiviteter mot förskolans läroplan genom dokumentation. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform

Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträdesdag
2019-08-05 Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Upplysningar
Förskolechef Ulrika Strand tfn 0370-37 74 78

Facklig företrädare Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-06-20. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer

BUF:2019:175

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst!


Visa annons som pdf