Stödassistent omsorg                           

 

Omsorgsförvaltningen söker en stödassistent till gruppbostad Vråenvägen, ett boende för personer med utvecklingsstörning.

Schemalagd arbetstid dag, kväll och helg samt jour.

 

Arbetsuppgifter

Att ge stöd och service efter brukarens individuella behov och önskemål enligt genomförandeplaner. Du utför vardagsnära, planerade stödinsatser och aktiviteter tillsammans med brukaren. Stödinsatserna ska främja brukarens integritet, delaktighet och utförs med respekt för brukarens självbestämmande. Brukarens behov ska vara i centrum och personens synpunkter ska aktivt tas tillvara. Brukaren ska få stöd och rätten att bestämma över sitt liv och utveckla sina förmågor att leva ett så självständigt liv som möjligt. Arbetet utgår från ett pedagogiskt och motiverande förhållningssätt i nära samarbete med brukarens nätverk och övrig personal.

I arbetsuppgifterna ingår också habilitering, IT-baserad dokumentation och administration samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.


Kompetens och erfarenhet
Vård- och omsorgsprogrammet med inriktning funktionshinderområdet, barn- och fritidsprogrammet med inriktning socialt eller pedagogiskt arbete eller annan motsvarande utbildning arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt god datakunskap.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För arbete med barn och ungdomar upp till 18 år krävs ett utdrag från belastningsregistret.

Meriterande med kunskaper/erfarenhet av tydliggörande pedagogik samt lågaffektivt bemötande

 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser gärna manliga sökanden.

 

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

 

Tillträdesdag: 190819

 

Upplysningar: Områdeschef Emilia Roholt 0370-37 77 80

 

Intervjuer kan komma att påbörjas under rekryteringstiden


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan: 190618

 

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst


Visa annons som pdf