Lärare matematik och No Forsheda skola

 

Vill du vara med och utveckla No-undervisningen på Forsheda skola? En av våra medarbetare som jobbat hos oss länge har bestämt sig för att gå i pension så nu söker vi en lärare i matematik och NO som kan utveckla NO undervisningen på Forsheda skola. Vi söker dig som vill vara med oss och bidra till att eleverna upplever glädje, meningsfullhet och framgång i det dagliga arbetet. Vi vet att elever som trivs och mår bra också presterar bättre, vi har därför högt ställda förväntningar på såväl lärare som elever.

 

Om skolan

Forsheda skola är en åk 7-9 skola med ca 200 elever. Skolan har ändamålsenliga lokaler och gott om plats vilket ökar förutsättningarna för lärande. Forsheda skola kännetecknas av en trivsam, lugn och välkomnande atmosfär. Vi har ett gott samarbete mellan lärare och strävar mot att alla lärare ska uppleva arbetsglädje. Forshedas elevhälsoteam är placerade på skolan vilket är en stor förmån för eleverna välbefinnande. I elevhälsoteamet inkluderas kurator, skolsköterska, specialpedagog, speciallärare, studie- och yrkesvägledare samt rektor. Forsheda skola satsar fullt på projektet ”en-till-en”. Det innebär att varje ny elev blir tilldelad varsin dator/iPad. Vår målsättning är att med hjälp av IKT-verktyg öka kvalitén på utbildningen, utveckla nya arbetsformer och öka lusten att lära.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du undervisar elever från årskurs 7-9 i nämnda ämnen. I ditt arbete ansvarar du för att planera, genomföra, utvärdera och förbättra vår verksamhet. På skolan kommer du ingå i ett arbetslag vilket du har nära samarbete och stöttning av. I dina arbetsuppgifter ingår även ett delat klassföreståndareskap.

 

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare i matematik och No. Tjänsten kräver engagemang, ansvarstagande och förmågan att planera. Det är viktigt att du som person är tydlig, lyhörd och visar respekt för elevernas behov. Du har lätt för att knyta relationer till såväl elever, föräldrar och kollegor. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad
100%

Tillträdesdag
2019-08-08 eller enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

 

Upplysningar
Rektor Gabriella Persson, tfn 0370-37 81 12
gabriella.persson@edu.varnamo.se

Facklig företrädare: Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55,

Lärarnas Riksförbund Henrik Rommeskog, tfn 0370-37 81 10
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2019-06-27. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

BUF:2019:180

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Sök tjänsten via knappen Sök tjänst!

 


Visa annons som pdf