Controller till serviceförvaltningen

Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 34 000 invånare. Vår vision lyder ”Värnamo kommun – den mänskliga tillväxtkommunen, 40 000 invånare 2035”. Kommunen vill växa genom att bygga framtiden på fyra kriterier; hållbarhet, attraktivitet, trygghet och tillväxt

Brinner du för kundservice och ekonomi med lite verksamhetsutveckling på det? Då kan du vara den person vi söker!

Serviceförvaltningen har funnits i snart 4,5 år och ansvarar för kommunens samlade IT-tjänster, kostverksamhet, bemanningsenhet, kontaktcenter, logistikenhet och post och tryckeri. Förvaltningen har ca 200 tillsvidareanställda och ca 550 timanställda. Förvaltningen säljer flera av sina tjänster internt till övriga förvaltningar.

Vi söker dig som ser en utmaning i att vara med och vidareutveckla arbetet med förvaltningens budget- och ekonomistyrningsprocess. Du kommer att arbeta nära ekonom och verksamhetschefer och vara ett stöd i budgetprocessen med planering, budgetering, analys och uppföljning. Tjänsten innebär också arbete med löpande uppföljningar, prognoser liksom att vara delaktig i arbetet med månadsuppföljningar, delårs- och årsbokslut.

Vi är en liten stab som försöker arbeta smart. Det innebär att du också kommer att få arbeta med verksamhetsutveckling inom hela förvaltningen.

Du har en högskoleutbildning med examen inom ekonomi/verksamhetsutveckling eller annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har självklart en hög servicekänsla och som person är du tydlig, analytisk, drivande och utvecklingsinriktad. Du är en god kommunikatör och har förmåga att på ett pedagogiskt sätt stötta verksamheterna. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete med högt tempo, trevliga arbetskamrater och intressanta verksamheter inom skilda områden. Självklart har vi flexibel arbetstid.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad

100 %

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

 

Upplysningar

Förvaltningschef Annelie Andersson tfn: 0370- 37 78 30 eller 070- 607 78 30

Förvaltningsekonom Beata Olsson tfn: 0370- 37 81 39

Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0370- 37 70 00

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning

 

Du söker tjänsten på www.varnamo.se/ledigajobb

 


Visa annons som pdf