Områdeschef

 

Omsorgsförvaltningen söker områdeschef till sektion äldreomsorg, verksamhetsområde hemtjänst med placering i Värnamo tätort.

Som områdeschef har du helhetsansvaret för personal, arbetsmiljö, ekonomi och verksamhet inom berört område. Dina huvudsakliga ansvarsområden omfattar planering och drift av verksamheten med fokus på verkställighet, kvalitet i det brukarnära arbetet och arbetsmiljön för våra medarbetare. Du förväntas arbeta mål- och resultatorienterat med brukaren i centrum och du har i uppdrag att identifiera förbättringsbehov och vara drivande i utvecklingsprocesser och verksamhetsuppföljning.

Du arbetar verksamhetsnära, stöttar medarbetare och bidrar till arbetsglädje! 

Till ditt förfogande finns kvalificerad administrativ personal.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete, och för dig som vill utvecklas som ledare finns goda möjligheter!

 

 

Dina kvalifikationer och färdigheter

 

Vi söker dig med stort engagemang. Du ska drivas av en vilja att utveckla verksamheten, medarbetarna och dig själv. Du är målmedveten, lösningsfokuserad, kommunikativ och har förmåga att kombinera det operativa arbetet med ett strategiskt och ekonomiskt tänkande.

 

Du bör ha erfarenhet av ledarskap, gärna från äldreomsorg, samt en adekvat högskoleutbildning inom socialt arbete eller vård och omsorg.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift.

 

B-körkort krävs.

 

Anställningsform Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad Heltid

 

Tillträdesdag Tillträde enligt överenskommelse

 

Upplysningar Mer upplysningar får du av:                                                          Administrativ chef Karin Lindell 0370- 37 77 74

 

Fackliga företrädare via kommunens växel 0370-37 70 00

 

Ansökan senast 2019-07-24

 

Lön Vi tillämpar individuell lönesättning

 

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst


Visa annons som pdf