Förskollärare Getingens förskola

 

Välkommen att söka tjänsten som förskollärare i östra delen av Värnamo centralort med nuvarande placering på Getingens förskola. Förskolan är en mindre enhet och vi organiserar oss utifrån skolverkets allmänna råd om mindre barngrupper. Vi befinner oss i en utvecklingsfas där vi arbetar med färre barn i grupperna och en föränderlig lärmiljö som leder till ökade möjligheter till barns inflytande. Under anställningstiden erbjuder vi arbetskläder och personlig dator/iPad som arbetsredskap.

 

Arbetsuppgifter
Som förskollärare är du pedagogiskt ansvarig utifrån läroplanens uppdrag. Du ska vara en medforskande pedagog som kan utmana barnen i deras lärande och du har ett föredömligt samt professionellt förhållningssätt. Som förskollärare planerar, utvärderar och följer upp verksamhetsutvecklingen systematiskt med arbetslaget och på enheten. Vi använder pedagogisk dokumentation som underlag för reflektion och i att synliggöra samt utveckla verksamheten. Du ska ha ett förtroendefullt samt nära samarbete med vårdnadshavare och hemmet.

 

Kompetens och erfarenhet
Vi söker dig med förskollärarutbildning och som har god insikt i förskolans pedagogiska uppdrag och utvecklingsarbete, är positiv och flexibel, har god samarbetsförmåga, kreativ och bidrar med gott samarbete. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet. Om du är nyexaminerad erbjuder vi ett mentorsprogram där du får tillgång till mentor under ditt första år hos oss. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Vi ser fram emot din ansökan.

 

Anställningsform
Vikariat

Sysselsättningsgrad
85-100% till 2019-12-31

Tillträdesdag

2019-10-01 Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Upplysningar
Magnus Svensson, förskolechef, tfn 0370-37 70 78

Facklig företrädare, Lärarförbundet, tfn 0370-37 77 55
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-08-07. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

BUF:2019:190

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen: Sök tjänst!


Visa annons som pdf