Exploateringshandläggare

Mark- och exploateringsavdelningen består idag av en exploateringschef, två exploateringsingenjörer samt en exploateringshandläggare.

Mark- och exploateringsavdelningen tillhör Kommunledningsförvaltningen och organiseras direkt under kommunstyrelsen.


Arbetsuppgifter
Som exploateringshandläggare kommer du att arbeta med olika moment i mark- och exploateringsprocessen. Det innebär diarieföring, beredning av ärenden till kommunstyrelsen, handläggning av köp och försäljning samt följa upp del- och slutbetalning kring fastighetsköp av olika slag. Förrättningsansökan och avtalsuppföljning mot interna och externa avtalsparter. En stor och viktig arbetsuppgift är att hantera kommunens tomtkö, förmedla nya tomter och köp mot tomtkön. Hantering av avdelningens fakturor mot drift- och investeringsbudget är en annan viktig arbetsuppgift.

Kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning så som förrättningsassistent eller jämförbar utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom lantmäteri, fastighetsförmedling, fastighetsrätt eller liknande administrativa arbetsuppgifter. Har du en vana vid att arbeta i Miljöreda, Evolution samt Raindance är det en fördel.

 

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet I tjänsten kommer du att möta många människor vilket kräver stora krav på servicekänsla och att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

 

Som person förväntar vi oss att du har ett stort intresse för samhällsbyggnadsfrågor i stort, är serviceinriktad, noggrann, ansvarsfull och positiv. Arbetsuppgifterna kräver att du har lätt att samarbeta med kollegor inom och utanför kommunen, är effektiv, kvalitetsmedveten och strukturerad, van att föreslå egna lösningar och arbeta självständigt inom givna ramar.

 

Välkommen med din ansökan! Bifoga personligt brev och cv.

 

B-körkort krävs

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Tillträdesdag
2019-10-01 eller tidigare.

Upplysningar
Lars Magnusson, Chef för Mark- och exploateringsavdelningen tel. 073-0747144 eller 0370-377121 e-post. lars.magnusson@varnamo.se

 

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0370-377000.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2019-08-09

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

 

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst

 


 


Visa annons som pdf