Personlig assistent

 

Vi söker 1 personlig assistent i Värnamo. Arbetstiderna kan variera allt från vardag dagtid samt schemalagd dag, kväll - och helg.

 

 

Arbetsuppgifter

Att ge stöd och service efter brukarens individuella behov och önskemål enligt genomförandeplaner. Du utför vardagsnära, planerade stödinsatser och aktiviteter tillsammans med brukaren. Stödinsatserna ska främja brukarens integritet, delaktighet och utförs med respekt för brukarens självbestämmande. Brukarens behov ska vara i centrum och personens synpunkter ska aktivt tas tillvara. Brukaren ska få stöd och rätten att bestämma över sitt liv och utveckla sina förmågor att leva ett så självständigt liv som möjligt. Arbetet utgår från ett pedagogiskt och motiverande förhållningssätt i nära samarbete med brukarens nätverk och övrig personal.

I arbetsuppgifterna ingår också rehabilitering, IT-baserad dokumentation och administration samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.


Kompetens och erfarenhet

Vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt god datakunskap. Erfarenhet av arbete med personer som på olika sätt behöver stöd i vardagslivet är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För arbete med barn och ungdomar upp till 18 år krävs ett utdrag från belastningsregistret.

 

 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser gärna manliga sökanden

 

Anställningsform: tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträdesdag: enligt överenskommelse

Upplysningar: Områdeschef Arijeta Shatri 0370-37 71 56

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan:
191031

 

Lön Vi tillämpar individuell lönesättning.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

 

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst


 


Visa annons som pdf