Fastighetsskötare (2 tjänster)Tekniska förvaltningen, fastighetsavdelningen söker fastighetsskötare till kommunens fastigheter gällande område Centrum och Öster, innehållande bl a den nya Exposkolan på Expovägen (Östboskolan) samt ett flertal andra större fastighetsobjekt i Värnamo samt Bor/Rydaholm m fl. Båda tjänsterna är tillsvidareanställningar.


Arbetsuppgifter
Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt men ändå har lätt för lagarbete. Arbetsuppgifterna innebär traditionella fastighetsskötaruppgifter drift och skötsel av kommunens fastigheter samt tillsyn av byggnaden och angränsande ytor samt reparationer och underhåll. Service till våra hyresgäster(skola, omsorg mm) ingår också. Viss mark- och trädgårdsskötsel ingår men merparten av den yttre skötseln av grönytor mm görs av av vår gata-/parkavdelning. Du arbetar i ett team med ca 6-7 kollegor under ledning av en verksamhetsledare. Beredskapstjänst ingår och denna ersätts enligt avtal och med fastställda villkor.

Kompetens och erfarenhet
Erfarenhet av fastighetsskötsel och/eller erfarenhet av praktiskt arbete inom bygg-/ fastighetsområdet, enklare El- och VVS-arbeten och vana av att jobba med maskiner av olika slag. Meriterande är kunskap om datoriserade styr- och reglerfunktioner.

Arbetet innebär många dagliga kontakter med hyresgäster och människor som vistas i våra lokaler vilket kräver en god social kompetens och samarbetsförmåga Datorvana och B-körkort är ett krav.

Vi vill att du bifogar personligt brev samt ett CV där du kortfattat beskriver din utbildning och yrkeserfarenhet.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
100

Tillträdesdag
Tillträde enligt överenskommelse

Upplysningar
Verksamhetsledare Arne Styf (Centrum) tel.  0370–377892

Verksamhetsledare Christer Boij (Öster) tel.  0370–377863

 

Facklig företrädare Kommunal 0370-37 75 18

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-09-30

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

 

 

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst


 


Visa annons som pdf