Lärare tyska och svenska Forsheda skola


Vi söker en lärare till Forsheda skola. Tjänsten som är vakant är i tyska och svenska. Vi söker dig som vill vara med och bidra till att eleverna upplever glädje, meningsfullhet och framgång i det dagliga arbetet. Vi vet att elever som trivs och mår bra också presterar bättre, vi har därför högt ställda förväntningar på såväl lärare som elever.

 

Om skolan

Forsheda skola är en årskurs 7-9-skola med ca 210 elever. Elever från åk 6 i närområdet kommer även till skolan för undervisning i moderna språk. Skolan har ändamålsenliga lokaler vilket ökar förutsättningarna för lärande. Skolan kännetecknas av en trivsam, lugn och välkomnande atmosfär. Vi har ett gott samarbete mellan lärare och strävar mot att alla lärare ska uppleva arbetsglädje. Forshedas elevhälsoteam är placerade på skolan vilket är en stor förmån för eleverna välbefinnande. I elevhälsoteamet inkluderas kurator, skolsköterska, specialpedagog, speciallärare, studie- och yrkesvägledare samt rektor. Forsheda skola satsar fullt på projektet ”en-till-en”. Det innebär att varje ny elev blir tilldelad varsin dator/iPad. Vår målsättning är att med hjälp av IKT-verktyg öka kvalitén på utbildningen, utveckla nya arbetsformer och öka lusten att lära.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du undervisar elever från årskurs 6-9 i tyska och samt 7-9 i svenska. I ditt arbete ansvarar du för att planera, genomföra, utvärdera och förbättra vår verksamhet. På skolan kommer du ingå i ett arbetslag vilket du har nära samarbete och stöttning av. I dina arbetsuppgifter ingår även ett delat klassföreståndareskap.

 

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare i tyska och svenska. Tjänsten kräver engagemang, ansvarstagande och förmågan att planera. Det är viktigt att du som person är tydlig, lyhörd och visar respekt för elevernas behov. Du har lätt för att knyta relationer till såväl elever, föräldrar och kollegor. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Vikariat

Sysselsättningsgrad
100% till 2020-12-31

Tillträdesdag
Så snart som möjligt. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

 

Upplysningar
Rektor Lars-Göran Hedstig, tfn 0370-378112

lars-goran.hedstig@edu.varnamo.se

Facklig företrädare: Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55,

Lärarnas Riksförbund Henrik Rommeskog, tfn via expeditionen 0370-37 81 10
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2019-09-15

BUF:2019:215

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst

 


Visa annons som pdf