Arbetsledare GatudriftTekniska förvaltningen, Gata/Parkavdelningen söker en arbetsledare för gatudrift.Gata/Parkavdelningens uppdrag avser kommunens infrastruktur, väghållning, byggande och skötsel av kommunens gator o torg, GC-vägar, grönområden och lekparker mm. Avdelningen består av ca 50 medarbetare fördelat på administration, produktion, anläggning, gatudrift och park


Arbetsuppgifter
Som arbetsledare för gatudrift kommer du tillsammans med personal inom gatudrift att arbeta med drift och underhåll av kommunens offentliga miljöer såsom gator, gång- och cykelvägar samt andra ytor/anordningar som tillhör enhetens ansvar.

 

Du kommer att ha kontakt med och leda såväl egen driftpersonal på enheten som driftentreprenörer inom samtliga områden i det löpande arbetet.

 

Gatudrift och underhåll består av vinterväghållning, beläggning, trafiklinjemålning, dagvattenhantering, sten- och plattsättning, cirkulationsplatser, skyltar, refuger, gröna vägområdesytor, barmarksrenhållning och inspektioner.

 

Vintertid ingår ledning och planering av snö- och halkbekämpningsuppgifter, vilket är ett stort och viktigt ansvarsområde. Du kommer även att arbeta med bland annat felanmälan, synpunktshantering samt olika former av myndighetsutövning.

 

Arbetet kräver samarbete med olika tjänstemän inom förvaltningen, med andra förvaltningar, kommunala bolag, våra entreprenörer och konsulter samt med kommunens invånare. Du trivs med att arbeta med flera frågor parallellt och under vissa perioder är arbetet mer intensivt och då är det viktigt att kunna prioritera i ditt arbete. Viktiga delar inom rollen är även kort- och långsiktig planering inom drift- och underhåll efter vår uppdragsbeskrivning. Du behöver även planera ditt arbete både självständigt och tillsammans med kollegor på så väl kort som lång sikt. Du ska även på eget initiativ driva dina egna processer och utvecklingen framåt inom ditt ansvarsområde, exempelvis med utveckling av arbetssätt och metoder. En del i detta är dokumentation kring utförda åtgärder. Kvalitetsmedvetande är centralt.

Kompetens och erfarenhet
Du har relevant utbildning med inriktning mot drift och underhåll, anläggning/väg- och vatten. Alternativt har du likvärdig kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet. Arbete i offentlig verksamhet, särskilt med inriktning mot gatudriftsområdet och planeringsverktyg är start meriterande. Du har datorkunskap och kan hantera Officesystemen. Du är engagerad, serviceinriktad, driftig och drivande, kan arbeta självständigt och har god problemlösningsförmåga. Du är en samarbetsinriktad person som både gillar att vara såväl utomhus och som inne på kontor. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi vill att du bifogar personligt brev samt ett CV där du kortfattat beskriver din utbildning och yrkeserfarenhet.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
100

Tillträdesdag
Tillträde enligt överenskommelse

Upplysningar
Gata/Parkchef Marcus Berggren tel.  0370–37 70 85

 Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-09-30

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

 

 

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst


 


Visa annons som pdf