Lärare bygg- och anläggningsprogrammet

Finnvedens gymnasium

 

Välkommen att söka tjänsten på bygg- och anläggningsprogrammet på Finnvedens gymnasium i Värnamo. Finnvedens gymnasium är en kommunal gymnasieskola med cirka 1200 elever och 15 nationella program. Skolan är organiserad i programarbetslag där varje program samarbetar kring eleverna på programmet. 

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består till viss del av undervisning på bygg- och anläggningsprogrammet, men också av kontakter med näringslivet, inköp och uppföljning av APL. För att tjänsten ska kunna bli en heltid kommer den fyllas med uppdrag som vaktmästare på skolan. Du kommer att ingå i ett programarbetslag och arbeta ämnesövergripande och medverka till utveckling av programmet.

 

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig med yrkeslärarutbildning och/eller med aktuell yrkeserfarenhet av byggbranschen. För att trivas och fungera hos oss bör du vara flexibel, utåtriktad och ha lätt för att samarbeta. Vi söker dig som har förmåga att motivera och entusiasmera ungdomar samt att skapa nya möjligheter för dem. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och goda referenser. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV. 

 

Anställningsform

Tillsvidare, provanställning kan bli aktuellt

 

Sysselsättningsgrad

100%

 

Tillträdesdag

2019-10-01 eller enligt överenskommelse.

 

Upplysningar

Rektor Andreas Nelander tfn 0370-37 73 80

Facklig företrädare Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-09-15

BUF:2019:218

 

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst!


Visa annons som pdf