Lärare mot fritidshem Fryele skola

 

Vi söker lärare med inriktning mot fritidshem som kan bidra till fritidshemmets och hela skolans utveckling. Fryele skola är en F-5 skola med ett integrerat fritidshem som ligger ca 1 mil utanför Värnamo i en naturskön miljö på landet och har skog och vatten precis inpå knutarna. Detta innebär att det finns stora möjligheter till undervisning och verksamhet utomhus. I dagsläget har vi ett 50-tal barn i skolan och cirka 40 barn som är inskrivna på fritidshemmet. Vi arbetar för ett positivt klimat där såväl elev och personal ska känna glädje att komma till skolan och fritids genom att arbeta med fokus på både gruppen och individen. Under kommande läsår lägger vi stort fokus på trygghet och studiero.

 

Arbetsuppgifter
Du kommer att under hela dagen arbeta i samverkan med grundskollärare eller andra lärare i fritidshem. Under fritidsverksamheten, på morgnar och eftermiddagar, arbetar du på fritidshemmet där du som lärare i fritidshem, tillsamman med övrig personal, ansvarar för det pedagogiska arbetet och elevernas lärande på fritidshemmet.

Under skoldagen kan du använda din kompetens som lärare i fritidshem i elevgruppen, både för hela gruppen och för enskilda elever, i samverkan med grundskolläraren.


Kompetens och erfarenhet
Lärarbehörighet med inriktning mot fritidshem eller fritidspedagogutbildning. Vi söker dig som har insikt i fritidshemmets uppdrag och som vill vara med och i ett nära samarbete med kollegorna utveckla skolans fritidshems- och skolverksamhet. Du utgår från varje elevs behov och förutsättningar i ditt arbete. Kunskap och lågaffektivt bemötande är önskvärt. Personlig lämplighet är avgörande vid tillsättning av tjänsten. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad
100%

Tillträdesdag
2020-01-07

Upplysningar

Biträdande rektor Åsa Eklund 0370-37 78 26

Facklig företrädare: Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-09-23

BUF:2019:220

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst!

 


Visa annons som pdf