Personlig assistent

Vi letar efter en personlig assistent till en man i 36-års åldern som lever med Amyotrofisk lateralskleros (ALS)*. Han lever ett aktivt liv med sin familj. I hemmet finns utrustning och hjälpmedel som t. ex golvlyft, hostmaskin och ventilator. Vi vill gärna träffa dig personligen och sedan tar vi introduktion där efter om vi känner att vi trivs med varandra.

Arbetstiderna är schemalagda vardagar, kvällar och helger.

Välkommen!

*Om du vill veta mer om ALS läs gärna mer på webbsidan: https://neuro.se/diagnoser/amyotrofisk-lateralskleros-als/

 

 

Arbetsuppgifter

Att ge stöd och service efter brukarens individuella behov och önskemål enligt genomförandeplaner. Du utför vardagsnära, planerade stödinsatser och aktiviteter tillsammans med brukaren. Stödinsatserna ska främja brukarens integritet, delaktighet och utförs med respekt för brukarens självbestämmande. Brukarens behov ska vara i centrum och personens synpunkter ska aktivt tas tillvara. Brukaren ska få stöd och rätten att bestämma över sitt liv och utveckla sina förmågor att leva ett så självständigt liv som möjligt. Arbetet utgår från ett pedagogiskt och motiverande förhållningssätt i nära samarbete med brukarens nätverk och övrig personal.

I arbetsuppgifterna ingår också rehabilitering, IT-baserad dokumentation och administration samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.


Kompetens och erfarenhet

Vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt god datakunskap. Erfarenhet av arbete med personer som på olika sätt behöver stöd i vardagslivet är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För arbete med barn och ungdomar upp till 18 år krävs ett utdrag från belastningsregistret.

 

Körkort som gäller för manuell växellåda är ett krav

 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser gärna manliga sökanden

 

Anställningsform: tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträdesdag: enligt överenskommelse

Upplysningar: Områdeschef  Meliha Pismo 0370- 37 74 95

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan:
2019-10-31

 

Lön Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.


 


Visa annons som pdf